Bag Brixen

Bag Brixen


Brixen-IS blev stiftet i september 2012 af Inge Bisgaard.


Efter mange år med salg af it-udstyr besluttede jeg, at nu var tiden kommet til at arbejde med noget helt andet.

 

Jeg har i 25 år undervist i forskellige former for motion, og i 2005 uddannede jeg mig fysiologisk massør, så jeg kunne lindre ømme muskler hos mine sportsvenner. Efterfølgende er der kommet en del flere kurser til:


Ernærings- og livsstilscoach

Personlig Træner

Kinesiologi og kropsafblancering

Kinesiologi stress frigørelse

Det blide tryk (første del til Kranio Sakral)

Prananadi

Trikkerpunkter

Hotstone Massage

Cupping

Akupunktur

Japansk Lifting


Jeg underviser i styrke-/konditionstræning på lukkede firmahold, og  derudover er jeg engageret mountainbiker. Jeg kender på egen krop smerten ved spændte, ømme muskler og glæden ved at få massage.  Som ernærings- og livsstils coach er det en stor glæde at hjælpe andre til at komme i form og få fokus på et sundere liv.


Jeg har  aftaler med  virksomheder, som jeg kommer ud til  en eller flere gange om måneden, hvor jeg giver medarbejderne individuelle behandlinger, der forebygger stress og pændingshovedpine. Der bliver løsnet godt op for spændte ømme muskler, der kunne have givet sygedage.


Tirsdag, torsdag og fredag er jeg på Rørmosevej 2B i Allerød, hvor jeg har et dejligt lokale på første sal. Derudover har jeg mandag og onsdag også åben for booking på Pusterholmen 18 i Herlev.

Berlin Maraton 1999

Offroad Finmark 2013

Offroad Finmark 2014