Massage

Massage


Det er fysiologisk massage eller hot stone massage jeg giver dig, sammen med akupressur alt efter behov. Massage kan være blid -  ren forkælelse og den kan være dybtegående og udrensende.


Massage af musklerne

Musklerne udgør ca 40% af vores kropsvægt. Når muskler arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Affaldsstofferne ledes naturligt væk fra musklerne af kredsløbet og af vores lymfesystem. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder mange timer anspændt foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklerne trætte, ømme og stive. Massage løsner, blødgør musklerne og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.


Affaldsstofferne

En læge sammenlignede engang massage med et kloaksystem. Et godt kloaksystem, der holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Massage holder kroppen sund og ren, den leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til alle kroppens celler. Samtidig føres affaldsstofferne med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en stor rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.


Huden

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed blodforsyningen ud til hudens celler. Dette har den virkning at huden får flere næringsstoffer og den vil se sundere og friskere ud.


Stress

Massage har en beroligende afstressende virkning på hele kroppen, især når der benyttes hovedbundsmassage. I vores hovedbund er der flere punkter, der er stressfrigørende.


Eksempler på fordele ved massage


  • Smertelindrende på spændte og ømme muskler
  • Hurtigere restitution
  • Øger blodcirkulationen samtidig med at affaldsstoffer frigøres
  • Afhjælper spændingshovedpine
  • Afstressende
  • Styrker immunforsvaret
  • Hjælper på Iskias smerter


Massage i virksomheder

Jeg har  aftaler med  virksomheder, som jeg kommer ud til  en eller flere gange om måneden, hvor jeg giver medarbejderne individuelle behandlinger, der forebygger stress, pændingshovedpine, og der bliver løsnet op for spændte ømme muskler, der kunne have givet sygedage.


Massage for gravide

Gravid massage  -  Ny briks så  gravide kan nyde afslappende massage liggende på maven.


Massage med sommerkulør

Få den dejligste sommerkulør på bare 60 minutter uden fare for solskoldning. Du får en kropspeeling, og derefter bliver du smurt ind i en dejlig Alove Vera selvbruner, der giver den skønnesmed sommerkulør


Massage for alle

Fysiologisk massage er for alle. Det kan fx.være med til at du restitue hurtigere efter et hårdt træningspas. Det kan være at få løsnet spændte nakke/skulder muskler der har siddet foran computeren for længe og det kan også være for hygge og afstresning. 
Allerød

Rørmosevej 2B, 1 sal 3450 Allerød

Mandag, torsdag og fredag

kl 9 - kl 17


Herlev

Pusterholmen 18, 2730 Herlev

Mandag og onsdag

kl 9 - kl 17


Booking begge steder:

Online :www.brixen-is.dk

tlf. 5047 1846

mail: inge@brixen-is.com


Tider udenfor normal åbningstid kan aftales